02 October, 2011

buku ^6

Posted by mamay_vyner at 00:16
Reactions: 
Salam & Hbw ~

* not me but she - may

nyanyi kejapp yahh .
♫ kita berkenalan hanya dalam muka buku . .
♫ kau hantar petanda suruh aku terima kamu . . 
♫ ohhohhh , , hati ku rasa sesuatu . .
♫ banyak persoalan yg berada di minda . .
♫ banyak tanda tanya & juga kata kerja . .
♫ otak kata 'jangan' & hati pula kata 'ya'
♫ hidup tak menentu adakah ini cinta . .
♫ lalalala ~

oke now , talk 'bout buku @ book . . uwaa ,  im in love with that book . hha . seriously , sejak kecil lagi ak suka sangat baca buku . HOBII ! ak suka baca buku/novel tentang keidupan , sejarah & pengajaran hidup . . kalau bab2 cinta ni bolehlah . little bit . ak ada 1 penyakit yg begitu ganjil ni maw bagitau . . bila habis jaa baca buku kann , terus tiba2 ada mood ak maw buat novel macam penulis N . hoho . pelik sungguh ! buku yg paling ak suka ialah . . TUTTT ! hha . oke , jatuh kepada  buku . . jengjengjengg . . 'Sahabat , kiranya kau tahu' . . yeahh , rasanya ni kali yg ke-20 ak baca balik buku ni . . rajin kann ? hhe . sebenarnya ak sendiri pun tidak tahu kenapa ak suka sangat baca buku tuu . . bagi ak , buku yg ak maksudkan tu 'special' sikit . . hadiah dari seseorang . . sesuai dengan jiwa ak . . cehh :P ! Sahabat , kiranya kau tahu . . bunyi macam tidak best . tapi , bila habis baca . . fuyoo , hebat gilak ! !  musim2 cuti hari2 ak akan penuh dengan aktiviti membaca buku . . ehem . . { rajin2 malas }

thankiee readingg cutie pie !

0 comments:

Post a Comment

 

Ini blog cik May. Jangan 'copycat' yaa kerana ada mungkin didakwa di mahkamah. hehe xD ^^